Zoek binnen Care Cosmetics

Annemarie Börlind Natucollagen Boost

Uitbreiding lijn

Eye serum

ANNEMARIE BÖRLIND is het eerste natuurlijke cosmeticamerk dat natuurlijk, veganistisch collageen uit maïs, soja en tarwe-eiwit gebruikt in de NATUCOLLAGEN BOOST-producten. Ons veganistisch collageen heeft betere vochtvasthoudende eigenschappen dan conventioneel collageen. De collageenproducten kunnen als systematische effectbooster in de dagelijkse verzorgingsroutine worden geïntegreerd of afzonderlijk worden gebruikt. De verpakkingen zijn van PCR-kunststof gemaakt. “PCR” staat voor post-consumer recyclaat. Het verpakkingsmateriaal bestaat onder meer uit kunststof dat wordt geproduceerd uit huishoudelijk afval.

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam. Het vervult de belangrijke functie van het ondersteunen van de huidlagen en het aangrenzende bindweefsel. Het is in staat om water te binden en zo onze huid stevig te houden. Onze collageenproducten gaan systematisch de tekenen van veroudering tegen die een gevolg zijn van collageenafbraak. Ze voegen vocht toe en houden het ook vast in de huid voor een langdurig effect. Tevens ondersteunen ze de huideigen collageenproductie waardoor de elasticiteit van de huid verhoogt en de natuurlijke barrière behouden worden.

Alle producten zijn klimaatneutraal gefabriceerd, duurzaam verpakt en afzonderlijk recyclebaar.

Annemarie Börlind

EYE SERUM

Lifting, refreshing, puffiness-reducing

Het rijke verzorgingsproduct met natuurlijk gewonnen, veganistisch collageen voegt vocht toe en slaat het op. Een booster gemaakt van witte lupine ondersteunt de huideigen productie van collageen en maakt fijne lijnen glad. Voor een jeugdige, stralende en meer alerte blik verzacht het extract van Perzische zijdeboom lijntjes en rimpels, waardoor de tere oogcontour verstevigd wordt.

WITTE LUPINE

Ondersteunt actief de huideigen collageenproductie en zorgt voor intensief vochtbehoud

BOTANISCH COLLAGEEN

Zorgt voor een direct zichtbaar effect, hydrateert en bindt intensief vocht

PERZISCHE ZIJDE BOOM EXTRACT

Verstevigt, egaliseert en ondersteunt de celregeneratie