Zoek binnen Care Cosmetics

Care Cosmetics behandelt

Behandelingen

We nemen je graag mee in de wereld van nieuwe behandelconcepten en klassiekers die nog altijd actueel zijn.

Payot Lithotherapie

Payot breidt haar treatments uit met een aanbod dat de basis legt voor een compleet ritueel op maat in slechts drie stappen. Het doel is balans brengen, versoepelen, en het bevorderen van ontspanning. Door technieken van meditatie en ontspanning– afkomstig uit de lithotherapie – te combineren, bereikt de klant een optimaal ontspannen gemoedstoestand. Als beautyexpert gebruik je de door Payot geselecteerde kristallen met een ontspannende en balansherstellende werking voor lichaam en geest. Deze stenen laad je regelmatig op en reinig je uiteraard om zo het optimale resultaat te bewerkstelligen. Wist je dat Payot een transitie doormaakt met als doel om alle verpakkingen en productieprocessen onder een ecologische noemer te kunnen scharen? En dat de missie daar perfect op aansluit?

Een holistische schoonheid bieden door het samenbrengen van verzorgingsproducten en behandelingen. Hierbij staan evenwicht tussen lichaam en geest, welzijn van binnen en buiten en natuurlijk de schoonheidsrituelen centraal.

Payot

AHAVA Signature Face and Body Treatment

De toolkit van Ahava perfectioneert de behandelresultaten met massagegrepen. Het protocol beschrijft een stappenplan om zo de huid te voorzien van het beste wat de Dode Zee qua ingrediënten te bieden heeft. De Signature Face and Body Treatment biedt: direct resultaat, al het goede van de Dode Zee en een langdurig effect. De behandeling start met het contact maken via een heerlijk geurende olie die zelf gekozen mag worden, zoals bijvoorbeeld ‘sea kissed’ voor een ultieme beleving. Dit zijn de diverse technieken die Ahava combineert: lymfedrainage, drukpuntmassage, bindweefselmassage en afvoerende massage op de bloedcirculatie.

Ahava

Pascaud Synature

Deze behandeling van Pascaud combineert zowel synthetische als natuurlijke ingrediënten plus een nieuwe  manier van needling. Met behulp van piepkleine holle naaldjes, gemaakt van een zoetwaterspons, komen er krachtig werkzame stoffen in de huid (waar je overigens niks van voelt). Eerst wordt de huid gereinigd en  ontvet, wat ook zorgt voor een lichte pre-peeling. Dan een AHA-peeling; een combinatie van 30% melk- en  30% fruitzuur. De peeling stimuleert de aanmaak van collageen. Er volgt een tweede peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Na het verder reinigen van de huid, is het de beurt aan de ‘naaldjes’. Door micronpoeder te mixen met een serum ontstaat een krachtig middel dat via fijne naaldjes in de huid komt. De minuscule kanaaltjes die ontstaat, zorgen dat de werkzame stoffen diep doordringen. De huid is dan goed gevoed, en kan weer aan het werk. Vervolgens zorgt  het marmatrixmasker – dat gebaseerd is op gevriesdroogde algen – voor een instant boost. Perfecte behandeling voor het najaar om opgelopen zonneschade te minimaliseren en de huid langdurig een mooie glow te geven.

Pascaud

Guinot Age Summum

Guinot, expert op het gebied van anti-aging, heeft Age Summum gecreëerd om zo in een behandeling technologie en exclusieve grepen te combineren. Deze neemt tekenen van veroudering weg zoals fijne lijntjes, rimpels en gaat het verlies van stevigheid van de huid en verminderde uitstraling tegen. Vanaf de eerste stap van de behandeling lijkt de huid jonger en worden lijntjes verminderd. Het advies is een behandeling te geven om direct de huid te corrigeren en tekenen van huidveroudering tegen te gaan, en om de drie weken voor langduriger resultaat.

Dit zijn de behandelfases:

 • reinigen van de huid met reinigingsmelk en lotion epileren van de wenkbrauwen
 • scrub met Gommage Dermabrasion van gezicht, hals en decolleté
 • massage met Serum Age Summum met pure vitamine C om celregeneratie te activeren
 • verstevigende massage met Modelage Age Summum van gezicht, hals en decolleté
 • anti-aging vliesmasker Masque Age Summum voor een jeugdige uitstraling
 • massage van handen en onderarmen met Longue Vie Main handcrème en afsluiten met aangepaste dagcrème en lichte make-up

 

Klinische testresultaten na drie behandelingen: de diepte van de rimpels neemt af met 49,9%, de stevigheid van de huid neemt toe met 42,6%. De elasticiteit van de huid neemt toe met 87,7%.

Guinot

Team Dr. Joseph Advanced Bio Lifting Face Treatment

Het holistische programma gebaseerd op de methode van TEAM DR JOSEPH: intensieve behandeling met een biologisch-dynamische liftende massage, specifiek afgestemd op de behoeften van de huid. De klant ervaart een werkelijk unieke schoonheidsbehandeling met: huiddiagnose, wenkbrauwen bijwerken, een massage die het lymfestelsel stimuleert, warme kruidenkompressen, peeling, dieptereiniging met cupping glazen, speciaal serum, een bio-energetische liftende massage met kruidenstempels, een intensief gezichtsmasker en ten slotte, een op de huid afgestemde dagverzorging. Een natuurlijke hightech oplossing voor een duurzaam, direct zichtbaar en maximaal effect.

Deze behandelingen zijn gebaseerd op de natuurelementen lucht, vuur, aarde en water en worden afgestemd op het type klant. Wist je dat de hele filosofie van TEAM DR JOSEPH erop gericht is het metabolisme van de huid in balans te brengen, het zenuwstelsel te kalmeren, de microstimulatie te normaliseren en de uitstraling te harmoniseren?

Team Dr Joseph

Skeyndor Expert Cleanse Pro

Aziatische vrouwen zweren al eeuwen bij uitgebreide reinigingsrituelen (vaak in vijf tot tien stappen) om hun huid in topconditie te krijgen én te houden. Ook in onze Westerse wereld zien we dat vrouwen steeds meer aandacht geven aan de dagelijkse, grondige reiniging. Oftewel: double cleansing. Skeyndor speelt hier op in met Expert Cleanse Pro waarbij al het goede van een optimale en luxueuze reiniging samengaat met pure en
duurzame ingrediënten. Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor een oppervlakte actieve stof (met reinigende eigenschap) die afkomstig is van de appel en afbreekbaar is in het milieu. De behandeling is gebaseerd op de dubbele reinigingsmethode die bestaat uit: fase 1 – reinigen van het huidoppervlak, fase 2 – diepte reiniging, fase 3 – herstellen van de huidbalans. Skeyndor heeft zelfs een bijbehorend CARE certificaat ontwikkeld met symbolen voor groene productie, formules en verpakkingen.

Skeyndor

Darphin Kinesiomassage

Kinesiomassage is gecreëerd volgens de principes van kinesi-therapie waarbij spier- en skeletstructuren en hun relatie tot de bloedsomloop het functioneren van het lichaam optimaliseren. Ons gezicht maakt elke dag 15.000 (micro) bewegingen die fijne lijntjes veroorzaken en een jonge huid veranderen. Darphins Kinesiomassage completeert haar krachtige botanische formuleringen om de huid te verjongen. De mogelijkheden:

Kinesiomassage voor de microcirculatie; deze massage met een serum activeert de bloedsomloop en stimuleert de huid. Deze helpt ook vocht af te voeren en verbetert de opname van zuurstof in de huid. Hierdoor worden de ingrediënten van gebruikte producten beter door de huid opgenomen.

Kinesiomassage gericht op detoxen helpt de huid te ontlasten door in te werken op de lymfecirculatie, die in tegenstelling tot het bloedsysteem geen “pomp” heeft om het te activeren.  Deze pompmassage helpt bij het afvoeren van afvalstoffen.

Spierontspannende Kinesiomassage is een diepe massage met een crème die helpt de spieren te ontspannen en zorgt  voor een soepele, verjongde verschijning. Elke dag maakt ons  gezicht maar liefst 15.000 micro-samentrekkingen. Dit heeft gevolgen voor de huid met zogenaamde expressierimpels.

Anti-aging Kinesiomassage is een anti-verouderingsmassage met een anti-verouderingscrème die werkt op het onderste deel van het gezicht om een verjongd en energiek uiterlijk te creëren.

Darphin is ontwikkeld door Pierre Darphin  (kinesi-therapeut, Meester botanist)

Darphin

DermaPrime Dermaceutix

DermaPrime is hét vegan merk dat op alle fronten respect voor het milieu waarmaakt en het motto ‘puur natuur’ uitdraagt. Nieuw is Dermaceutix. Peelings gebaseerd op fruitzuren en in drie gradaties uit te voeren:
voor de gevoelige, droge huid, voor een huid met fijne lijntjes, (lichte) pigmentverstoring en een doffe teint en tot slot voor een huid met sterke verhoorning of een atrofische huid met duidelijke pigmentverstoring. De fruitzuurpeelings gaan hyperpigmentatie tegen en verbeteren de huidstructuur. Dode huidcellen verdwijnen, de celvernieuwing wordt gestimuleerd en onregelmatigheden gecorrigeerd. Verfrissend is dat de peelings voor iedereen toegankelijk zijn en dat– zo leert de ervaring – het makkelijk is kuren te verkopen van vier behandelingen. Testen wijzen uit dat de huid direct zichtbaar gladder is en meer helderheid heeft.

DermaPrime

Académie Express Treatments

De ACADÉMIE Express Treatment is de perfecte oplossing voor de klant die een snelle, maar resultaatgerichte behandeling wenst. De behandelingen duren ongeveer een half uur, maar zijn makkelijk uit te bouwen naar special treatments. Denk hierbij aan toevoegingen zoals harsen, epileren, massages of een vliesmasker. Er zijn in totaal acht behandelingen:

 1. Instant Radiance – voor hydratatie en een frisse glow
 2. D-Tox – voor een egale, van gezondheid stralende huid
 3. Hydraderm– pure hydratatie voor elk huidtype met een vochttekort
 4. Pureness– voor het reinigen, zuiveren en matteren van de vette huid
 5. Hypo-sensible– voor het kalmeren en ontspannen van de gevoelige huid
 6. Hydra-nourishing – voor intens gevoede, comfortabele en soepele huid
 7. Age repair- voor een stevigere, soepele, stralende en gladdere huid
 8. Eye Contour- voor een heldere oogopslag door lijntjes en rimpels die  zachter zijn en verminderde zwellingen

Dr. Spiller

CELLTRESOR in een unieke, krachtige anti-aging lijn van Dr. Spiller, de lijn wordt ook wel “The Beauty Safe Treatment” genoemd. De ware schoonheid van de huid wordt onthuld en versterkt. Ingrediënten als
hyaluronzuur en verschillende peptiden vormen samen het ‘Pentaluron+ Compound’. Met de talrijke zenuwbanen die geactiveerd kunnen worden door zachte druk uit te oefenen, is het hoofd bijzonder ontvankelijk voor massages. De spieren van het gezicht ontspannen zich merkbaar, wat de gladmakende eigenschappen van de zeer effectieve CELLTRESOR-producten ondersteunt. Een verbeterde doorbloeding zorgt voor een frisse, stralende teint. Door de verwarmde CELLTRESOR Active Mover over de gezichtszones
te rollen verbetert de circulatie zichtbaar. Voor de veeleisende, door het milieu belaste droge huidtypen. Doel is om deze huid van voldoende vocht en een evenwichtige hoeveelheid lipiden te voorzien.

Dr. Spiller

Annemarie Börlind Vitality Treatments

Een van de meest toonaangevende gezichtsbehandelingen is de Vitality behandeling. Deze is volledig gericht op pampering, stimuleren en regenereren. Door middel van de speciale Annemarie Börlind Plant-bar wordt de 75-minuten durende behandeling volledig gepersonaliseerd door de keuze van één van de Facial Oils. Actieve ingrediënten als bio-sesamolie en echinacea maken de behandeling geschikt voor iedere huid, zélfs voor de gevoelige huidtypen.

Wist je dat Annemarie Lindner, de oprichtster van het merk, wordt beschouwd als de pionier op het gebied van natuurlijke cosmetica? In 1947 begon de  getrainde schoonheidsspecialist kruidencosmetica te  produceren op basis van haar filosofie: “Ik doe niets op mijn huid dat ik niet kan eten.“ Al meer dan 40 jaar kijkt het merk terug op een succesvolle geschiedenis van natuurlijke cosmetica met als thema ‘green glamour’.

 

Annemarie Börlind

Matis Cell Expert Youth Impulse

Stamcellen liggen aan de basis van ons natuurlijke celvernieuwingsproces en zijn essentieel voor een gezonde huid. Daarom creëerde Matis een lijn van hoogwaardige producten en een exclusieve salonbehandeling op basis van stamcellen van witte roos. De behandeling kenmerkt zich door luxe en is een ware impuls voor iedereen die zijn of haar huid een impuls van verjonging wil geven. Ondanks de  krachtige anti-aging eigenschappen is de behandeling  geschikt voor iedere huid.

De exclusieve ingrediënten zorgen voor een betere hydratatie, een zichtbaar frissere uitstraling en een goede bescherming van de huid. Het alginate masker draagt bij aan een unieke beleving waardoor ontspanning,  luxe én efficiëntie in 75 minuten samen komen!

 

Matis