Zoek binnen Care Cosmetics

Nieuw! Care Equipment.

Betrouwbare apparatuur voor optimaal resultaat en maximaal rendement in jouw instituut

De nieuwe divisie van Care Cosmetics. Met premium apparatuur die groeikansen biedt voor jou. Vol trots presenteren wij de Care Crystapeel en de Care Skineedler om efficiënt, veilig en resultaatgericht de huid te verbeteren. De apparatuur is in samenwerking met Duitse innovators ontwikkeld en geproduceerd om zo het samenspel van techniek en ergonomie op het hoogst haalbare niveau te realiseren. Uiteraard bieden we gratis een eendaagse cursus aan, bestaande uit een theoretisch en praktisch deel.

Handig om te weten: we hebben een uitmuntende garantie en we weten dat 99% van de eventuele problemen, zelf op te lossen is. Care Equipment is de vierde pijler in het totaalpakket van Care Cosmetics naast skincare, make-up, nagels en wax. De uitbreiding met apparatuur onder eigen label past bij de No Limits-filosofie van Care Cosmetics waarbij dromen transformeren tot daden.

Made in Germany

Onze apparatuur is ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland en staat voor premium kwaliteit in alle opzichten. De apparatuur is gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik. Mocht er onverhoopt toch een defect optreden, dan bieden wij uitstekende garantievoorwaarden.

Garantie en onderhoud

Op de producten van Care Equipment zit standaard 36 maanden fabrieksgarantie. Daarnaast zorgt Care Equipment ervoor dat er bij een defect direct een vervangend apparaat wordt geleverd zodat behandelingen gewoon doorgaan. Daarnaast heb je binnen maximaal 7 werkdagen jouw eigen apparaat retour.

Care Crystapeel

High precision microdermabrasie

Even voorstellen. De Care Crystapeel. Oftewel: high-end microdermabrasie. Speciale kristallen
verwijderen voorzichtig, precies en effectief de bovenste huidlagen. Elke stap in het proces is volledig controleerbaar en zodoende individueel aan te passen aan de wensen van jouw klant. Zelfs bij lage instellingen worden uitstekende en direct zichtbare resultaten bereikt.

De huid krijgt weer een fris, gelijkmatig en jeugdig uiterlijk. En … het effect is meteen voelbaar omdat na microdermabrasie actieve ingrediënten beter worden opgenomen door de huid. Studies tonen aan
dat microdermabrasie de celvernieuwing stimuleert en zo blijvend verbetering van de huidstructuur oplevert. Al overtuigd van de kracht van de Care Crystapeel?

Benefits

Care Crystapeel is het neusje van de zalm op het gebied van microdermabrasie en is perfect in te zetten om een vale, doffe en/of rokershuid te behandelen. En om:

– Vroegtijdige huidveroudering te voorkomen
– Te zorgen voor een egaal en fris huidbeeld
– Na de behandeling een betere opname van werkstoffen te realiseren

Waarom de Care Crystapeel:

– Een ultralicht, geavanceerd handstuk met carbon versterkte handgreep en ergonomisch gevormde schacht (slechts 38 gram).
– Extreem huidvriendelijk; zelfs geschikt voor couperose.
– Extra krachtige motor die zorgt voor een dubbele werking.,
– De Intensive Abrasion Crystals is de meest gezeefde kristalsoort op de markt. Verstoppingen van het apparaat zijn verleden tijd.

Prijzen zijn te vinden in de webshop van Care Cosmetics via shop.carecosmetics.nl. De kristallen zijn ook toepasbaar op andere microdermabrasie-apparatuur.

Care Skineedler

High precision needling

De Care Skineedler is de perfecte uitvoering voor microneedling. Door de zeer fijne naaldpunten en de nauwkeurig afgestemde scherpte hiervan, is optimale penetratie in de huid een feit. Door de traploze instelbaarheid is in een oogwenk en met de hoogste precisie de gewenste naaldpositie ingesteld.

De constante verbinding tussen de naaldmodule en de aandrijving, zorgt dat de beweging van de naald – ook bij het terugtrekken uit de huid – optimaal is. Last but not least is de instelling van de naalden zodanig dat penetratie in de huid onder gelijke druk plaatsvindt. Uiteraard is de instelbaarheid per huidtype en per behandelgebied moeiteloos in te stellen.

Benefits

Care Skineedler werkt volgens het ACS principe (Advanced Celstimulatie) en is daarmee een van de meest succesvolle methoden in cosmetische anti aging. Perfect inzetbaar voor:

– Vermindering van rimpels
– Versteviging en verfijning van de huidstructuur

Waarom de Care Skineedler?

– De fijne schacht en de precieze slijping van de naaldpunten zorgen voor een optimale penetratie in de huid.
– In een handomdraai is de gewenste naaldprojectie van 0 tot 2 mm traploos in te stellen zonder het behandelingshulpstuk te verwijderen.
– De constante verbinding tussen naaldmodule en aandrijving garandeert volledige kracht in de beweging van de naald; zonder veermechanisme.
– De in een rij opgestelde naalden verbeteren de penetratie in de huid en geven een zeer homogene en vlakke naaldbehandeling.
– Krachtige 7 watt motor om het huidoppervlak effectief en zachtjes te perforeren.

Prijzen zijn te vinden in de webshop van Care Cosmetics via shop.carecosmetics.nl. De naaldmodules van de Care Skineedler zijn ook te gebruiken op andere needler apparatuur.