Zoek binnen Care Cosmetics

Care Grow Event 2023

Het Care Grow Event is terug! En wel op 19 maart en 20 maart 2023.

BIGGER, BETTER AND MORE FUN! WE ARE BACK.

Als eerste toegang tot beursacties, exclusieve kortingen, noviteiten en meer? Meld je nu aan voor het Care Grow Event

Care Cosmetics & De Beauty Trade Special 2023
Ook dit jaar is Care Cosmetics aanwezig op de Beauty Trade Special, echter enkel met de merken; Pascaud, Dermaprime, Refectocil en Care Equipment. Én met een nieuw merk, wat we exclusief lanceren tijdens het Care Grow Event. Wil je kennismaken met de overige merken en noviteiten én profiteren van exclusieve kortingen en acties? Kom dan naar het Care Grow Event!

Wat je kan verwachten bij het Care Grow Event?
Je profiteert als eerste van alle beursacties, geloof ons; deze worden grandioos! Daarnaast krijg je toegang tot exclusieve Grow Event kortingen én je hebt de mogelijkheid om kennis te maken met ál onze merken en daarnaast je eigen expertise bij te spijkeren!

Hieronder geven we je een kijkje in het aangevulde programma. Naast dit programma verwelkomen we je ook graag op het Care Club Plein! Hier nodigen we je uit voor verse koffie, een heerlijke diverse lunch en een lekker drankje. Én we eindigen graag de dag met jou, muziek, een drankje en een exclusieve Care Quiz waarbij hele mooie prijzen te winnen zijn.
Daarnaast krijg je toegang tot exclusieve Grow Event kortingen én heb je de mogelijkheid om kennis te maken met ál onze merken. Kortom een dag vol met inspiratie, fun en profit.

Naast alle presentaties, demonstraties en merkuitingen vind je op het event ook de Care pop-up store waarbij je profiteert van 25% korting op het gehele assortiment van Refectocil, Depilève en randartikelen. Én je kunt ze gelijk mee naar huis nemen óf meenemen in jouw online bestelling.

Klik op onderstaande link om je in te schrijven en zie daar het programma aanbod.

Schrijf je hier in!