Zoek binnen Care Cosmetics

Zakelijke en persoonlijke groei met Care Coaching

10% meer omzet voor uw onderneming

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Welkom bij Care Coaching!

Zoekt u meer omzet? Care Coaching ondersteunt u bij de verbetering van diverse onderdelen binnen uw bedrijf. Meer plezier, meer structuur en een optimaal resultaat is het einddoel. No limits!

Meld u nu aan!

Communicatie

Met uw doelgroep beter afstemmen.

Beter resultaat

Door beter en slimmer met uw doelgroep om te gaan.

Stevigere klantenbinding

Door actief en servicegerichter te adviseren.

Meer structuur

In uw werk en planning.

Sparren

Met iemand met ervaring en kennis over het vak en de zakelijke kant.

Vertrouwelijk

Alles wordt in vertrouwen behandeld.

Care Coaching biedt u de aanvullende knowhow en ondersteuning die u als zelfstandige schoonheidsspecialist kunt gebruiken in uw bedrijfsvoering.

Of u nu parttime of fulltime werkt, een salon aan huis hebt of een instituut met een winkel en personeel, wij bieden u specifiek op uw bedrijf afgestemde coaching. Bereik het optimale plezier en resultaat uit uw inspanningen met een beter bedrijfsresultaat als gevolg.

Onze Care Coach brengt een bezoek aan uw bedrijf, waarna u een op maat gemaakt plan ontvangt. Hiermee verbetert en optimaliseert u zelf structureel diverse onderdelen binnen uw bedrijf.

Zij gingen u al voor

“Care Coaching heeft mij en mijn team zoveel kennis gebracht, dat wij dit zeker merken in onze omzet.”

Tanja Berendsen – Beautysalon Esté

“Wat ik mooi vind is dat ze mij erkenning geven voor wat ik doe en bijsturen daar waar nodig is.”

Maudy Vossen – Huidinstituut

“In 2016 heb ik begeleiding gekregen van Care Coaching en sindsdien is mijn zaak in een vogelvlucht gegroeid.”

Su Chên Wong – Beautyinstituut Su Chên’s

Meld u aan voor Care Coaching

Voor slechts € 99,00 per maand!

In de omzetverhogende training We Care For You van Care Cosmetics leert u aan de hand van praktische voorbeelden hoe u de behoeftes van uw klanten kunt onderkennen en daarop kunt inspelen. Hoe u tegenwerpingen van klanten kunt ondervangen en hen kunt helpen de juiste keuze te maken: namelijk voor úw behandelingen en úw producten! Uiteraard op een manier dat uw klant er een goed gevoel aan overhoudt. Alle aspecten van het koopproces komen tijdens deze tweedaagse training aan bod en u kunt hier meteen mee aan de slag in uw salon. U heeft hier dus direct voordeel van! Want verkopen is geen kunst, maar een kunstje. En dat kunstje .. dat kunt u leren!

Meld u nu aan!

De huidige opleidingen tot schoonheidsspecialist richten zich niet op het ondernemerschap, hoewel dit een specifiek vakgebied is. Deze kennis is noodzakelijk om een bedrijf succesvol te maken. De meeste schoonheidsspecialisten lopen tegen dit gebrek aan kennis aan wanneer hij of zij een bedrijf heeft of wil opstarten. Jammer wanneer dit een obstakel is, het is niet nodig!

De professionals van CARE COACHING hebben door de jaren heen ervaren dat er een grote behoefte heerst binnen de cosmeticabranche aan zakelijke ondersteuning. CARE COACHING is in het leven geroepen om deze behoefte voor u te vervullen. Door hun jarenlange ervaring hebben de Care Coaches al vele voorbeelden gezien hoe je een salon wel en niet moet runnen.

De Care Coaches

Duco van Keimpema

Oprichter en directeur van CARE COSMETICS. Dit bedrijf, opgericht in 1996, is de grootste onafhankelijke distributeur en leverancier in de Benelux in de professionele schoonheidsbranche. Hij hanteert de filosofie om vanaf het eerste contact mee te denken met zijn relaties, want groeien doe je samen.

Marja Wiersema

Sinds 1979 werkzaam in de cosmeticabranche en heeft hierin diverse functies bekleed binnen de verschillende verkoopkanalen, o.a. als schoonheidsspecialiste en marketing manager. Haar passie is het op weg helpen van professionals binnen de cosmeticabranche. Ze ontwikkelt en verzorgt cursussen en trainingen sinds jaar en dag met resultaat! Want wat is er nu leuker dan alles eruit te halen wat erin zit binnen dit vakgebied?

Marja Wiersema coacht u zowel op het gebied van interieur, sfeer, klantenwerving, het functioneren van uw medewerkers, de omgang met uw klanten, professionele merchandising en het optimaal benutten van lopende acties.

Kennis

Bekijk hier alle noviteiten binnen Care Coaching. U vindt hier onder andere; nieuwsberichten, video’s, recensies en tips and tricks.

Care Coaching Kennis

Volg Care Coaching op de volgende social media kanalen