Zoek binnen Care Cosmetics

COVID-19

Van het een op het andere moment zitten we plotseling in een andere wereld door het Covid-19 virus, ook wel Corona genoemd.

Het duurde even voordat het tot ons allemaal doordrong.

Totdat we ons aan allerlei nieuwe omgangsvormen moesten gaan houden om dit Corona virus zo snel mogelijk uit te bannen. Iedereen moest schakelen om hiermee om te gaan.

Van dagelijks door het land rijden om te coachen en trainingen te geven moesten ook wij als leverancier schakelen. Nu zijn we bij Care Cosmetics bezig webinars te organiseren en te geven aan onze verkooppunten om in ieder geval dat stuk ondersteuning te kunnen blijven bieden.

Ook ik ga live chatten en we maken we vlogs om onze verkooppunten te ondersteunen.

Lang leve het internet! Want dankzij het internet kunnen we contact houden, ondersteuning bieden en meedenken.

Dit kunnen jullie ook doen voor jullie klanten.

Neem een vlog op (zodat je nog even terug kunt kijken voordat je hem op je social media kanalen zet) en wees bereikbaar voor je klanten bij vragen. Op deze manier kun je heel veel informatie aan je klanten kwijt.

Wanneer je er daarnaast voor zorgt dat je de service biedt om bestellingen af te leveren kun je je klanten blijven bedienen en nog wel omzet maken! Denk hierbij aan het belang van een goede bescherming tijdens het voorjaar en de zomer. De zon lacht ons al flink toe en dat zal de komende tijd alleen maar meer worden.

Bied pakketten aan om de huid thuis op een hoog niveau te verzorgen nu jij je klant geen behandeling kunt geven met extra serums, maskers en ampullen bijvoorbeeld.

Handcrèmes en nagelolie zijn ook gewilde items nu vanwege de uitdrogende werking van ontsmettingsmiddelen.

Wat dacht je van een beauty bon voor verzorgend personeel als dank voor hun inzet.

Vanaf deze plek wens ik iedereen veel creativiteit en vooral een goede gezondheid toe!

Hartelijke groeten,

Marja Wiersema

info@uwcarecoach.nl Ga terug naar Care Coaching Kennis