Zoek binnen Care Cosmetics

De feestdagen

De feestdagen

De laatste weken van het jaar 2022 zijn al ingegaan. Waarschijnlijk hebben jullie het nu druk, heel druk, drukker dan in de rest van het jaar. Tenminste, als jullie goed voorbereid zijn op de feestdagen en hebben ingehaakt op de behoeften die er nu bij je klanten liggen!

Klanten willen er mooi, stralend en jonger uitzien dan ze zijn. De winter is een aanslag op de huid en de gezellige feestdagen (met bijbehorende etentjes en drankjes) zijn dat ook. Heb je dit jaar al ver van tevoren een specifieke feestmaandbehandeling met bijbehorende make-up aangeboden? Glitterende, schitterende make-up producten, maskers en scrubs voor een minibehandeling thuis tussen alle feestjes door, een extra serum voor een energieboost, zomaar wat voorbeelden van producten die het goed doen in dit deel van het jaar. Kansen om je omzet en bedrijfsresultaat op de valreep nog even een boost te geven. Praat er alleen wel over, laat het zien en breng producten aan!

Maak er een feestje van met je klanten zodat ze er door het bezoek aan jouw zaak al helemaal zin in krijgen. Zorg dat je mooie cadeausets goed presenteert en laat je manier van een cadeau verpakken goed zien op verschillende plaatsen!

En vergeet de heren niet! Mannen zijn net zo ijdel als vrouwen maar vinden het nog steeds gek om zelf naar een schoonheidsspecialiste te gaan. Het helpt wanneer je je taal afstemt op de man. Hij wil geen wollige verwentaal. Mannen zijn vaak wat rationeler dan vrouwen en vinden ‘vrouwentaal’ niet interessant. Waar de vrouw geïnteresseerd raakt wanneer je een behandeling aanbiedt die haar huid ‘verwent, versoepelt en die alle zintuigen prikkelt’ haakt de man af en denkt ‘dat is niets voor mij’.

Dezelfde behandeling zal de man wel aanspreken wanneer je een tekst gebruikt als: ’een specifieke behandeling voor de mannenhuid die de huid sterker en gezonder maakt; voor een nog jeugdigere uitstraling tijdens de feestdagen’ dat spreekt hem wel aan! Breng bij je vrouwelijke klanten een mooie heren set met een bon voor een kennismakingsbehandeling speciaal voor heren onder de aandacht. Succes verzekerd!

Heb je ook al gedacht aan een mooie ‘afterparty’ behandeling waar je je klanten mee kunt verwennen in de maand januari? Om de zichtbare resultaten van al het feesten weg te werken!

Of, behandelingen die de huid tijdens de wintermaanden extra ondersteunen om haar mooi en soepel te houden.

Een succesvolle januarimaand begint met een goede voorbereiding die al in het jaar daarvoor moet plaatsvinden!

Ik wil alle vakgenoten een succesvolle decembermaand toewensen en een fantastisch, gezond en mooi 2023!

Marja Wiersema

u0026nbsp;

u0026nbsp;

Care Coaching Ga terug naar Care Coaching Kennis