Zoek binnen Care Cosmetics

Kansen voor de schoonheidsspecialist in het voorjaar

Kansen voor de schoonheidsspecialist in het voorjaar

Elk seizoen biedt nieuwe kansen voor de schoonheidsspecialiste. De truc is om je te verplaatsen in je doelgroep. Wat houdt hen bezig met betrekking tot hun schoonheid in het voorjaar?

Om te beginnen hoor ik al jaren van klanten, vriendinnen en eigenlijk alle vrouwen die ik spreek dat ze het heerlijk vinden om bij de eerste zonnestralen weer luchtigere kleding aan te kunnen trekken en weer naar buiten te gaan. Maar ja, hoor ik dan steevast: “mijn benen zijn nog zo wit” of “mijn voeten zien er na de winter niet uit” en ik merk dan dat overbeharing en schilfers op de huid van het lichaam een kleine paniek oproepen in die hoofdjes.

Hoe blij zijn ze met de tips die ik heb om de huid gladder te maken met een peeling of scrub, de overbeharing te laten weghalen door te harsen of flitsen en dat de witte huid binnen enkele minuten een mooi kleurtje krijgt met een ‘bruin zonder zon’ product. Dat er zelfs make-up bestaat die waterbestendig is.

Bied gezichts- en bodybehandelingen aan om de huid en make-up in korte tijd voor te bereiden op de warmere temperaturen. Zet het op je social media of stuur een nieuwsbrief naar al je klanten of naar de klanten die nog niet bij je komen. Wanneer je dergelijke behandelingen aanbiedt hoort daar natuurlijk ook een leuke zomerlook qua make-up bij en vergeet het allerbelangrijkste niet; een goed en verantwoord zonneadvies om je klanten optimaal van de positieve effecten van de zon te kunnen laten genieten zonder schade op te lopen.

Veel succes en een prachtig en winstgevend voorjaar en zomer gewenst!

Ik help jou graag!

Wil je meer weten:

Marja Wiersema

info@uwcarecoach.nl Ga terug naar Care Coaching Kennis