Zoek binnen Care Cosmetics

Maak kennis met Jacqueline

Ze noemen me wel eens de wandelende database

Jacqueline Helderop, administratief medewerker

“Als je naar Care belt, is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt. Al 22 jaar in contact met de klant. Ik haal nog steeds zo veel lol uit het samenwerken met het team. We lachen er wat af. Vanaf het begin heb ik steeds voor verrassingen gestaan. Van merkontwikkelingen tot groei van Care. Het hield niet op. ’n Flinke uitdaging; elke keer weer andere verhalen. Dat maakt het werk ook zo boeiend. Ik groeide mee met de merken, onthoud alles. Ze noemen me wel eens de wandelende database. Dat komt omdat ik blindelings de weg weet in het magazijn en alle merken op mijn duimpje ken. Ik doe natuurlijk ook de retouren dus er gaat wat door je handen … Nieuwsgierig ben ik ook. Komt er iets nieuws binnen? Ik sta er met mijn neus bovenop. Heerlijk! Beauty verveelt nooit hoewel ik een sterke voorkeur heb voor Payot (die geur alleen al) en ik ben fan van de nieuwe uitstraling van Pascaud. Dat maak je allemaal mee hè?

Wat me altijd bijblijft is de verhuizing naar ons pand in Heinenoord. We hielpen allemaal mee en ik kreeg de opdracht een laminaatvloer te leggen. Maar de telefoontjes bleven binnenkomen dus stel je voor, ik met mijn knietjes op de vloer aan het werk. Koptelefoon op om toch klanten te helpen. Die tijden zijn voorbij … Er zijn nu mensen die dat allemaal regelen. En kijk hoe luxe ons pand nu is! En hoe het nu zit met de telefoontjes? Het grote verschil met vroeger is dat klanten nu meer haast hebben en afgelopen jaar hadden we ook best wel wat emotionele telefoontjes. Best heftig. Je wilt dat het goed gaat. In de tweede lockdown voelde ik meer kracht. Het lukte beauty-ondernemers meer te verkopen. Dat vind ik zo knap! Zorg er voor dat de klant altijd jouw naam als beautyprofessional onthoudt!”

“Toen de kinderen op de middelbare school zaten had ik meer tijd over en dacht ik: vanaf nu op de elektrische fiets naar kantoor. Veertig minuten heen, veertig minuten terug. Door weer en wind.”

Terug naar Werken bij Care