Zoek binnen Care Cosmetics

Maak kennis met Johan

Vlak voor kerst staat de muziek keihard en zingen we uit volle borst mee

Johan de Klerk, magazijnmedewerker

“Mijn grootste uitdaging hier? Ik vind uitdaging zo’n ontzettend groot woord, soms zit het mee soms zit het tegen. Het is gewoon je werk, het moet sowieso opgelost worden. Punt uit. Stiekem heb ik er wel eens last van als ik in een winkel moet manoeuvreren met een grote display. Maar aan de andere kant maak ik een sprongetje als er ruimte is om een strak wandmeubel te installeren. Valt meteen op. Niks meer aan doen. Met cosmetica had ik niet zoveel – ik ben een man hè? – maar ik gebruik nu zelf de speciale mannenlijn van Payot, sterker nog, ik promoot deze zelfs op feestjes. Ruikt lekker en ja, ik zeg het gewoon, de combinatie van een peeling met reiniging is top. Ze schatten me altijd jonger dan 44 dus het heeft effect ha ha. Met vrouwen werken? Ik klaag niet. Ik kan het goed met vrouwen vinden. Mannen hebben vaak bewijsdrang en vrouwen weten van aanpakken. En als ik van vrienden hoor dat ze in hun bedrijf vrouwenposters ophangen, zeg ik dat het hier niet nodig is, want hier lopen ze gewoon in het wild. Wat mijn mooiste magazijnmoment is? Serenades zingen in de aanloop naar Kerst. Drie keer raden wat mijn favoriet is, natuurlijk Mariah Carey! Lekker vrolijk, beetje fout, meezingen uit volle borst. Met z’n allen!”

Terug naar Werken bij Care