Zoek binnen Care Cosmetics

Mila d’Opiz

The beauty of your dreams

Al sinds 1938 houdt Mila d’Opiz zich bezig met onderzoek en ontwikkeling van in Zwitserland vervaardigde cosmetische producten van de hoogste kwaliteit. Duik in de wereld van Mila d’Opiz – een wereld waar de behoefte aan huidverzorging de hoogste prioriteit heeft.

Gedistribueerd in Nederland.

Merk website Vind een salon

100%

Gemaakt in Zwitserland

1938

Opgericht in dit jaar

100%

Voor professionals

Hyaluronic4 Serum

Stimuleert de vorming van collageen en elastische vezels

Vegan Green Caviar Day Cream

Luxe gezichtsverzorging met ” het groene Kaviaar ” , groene Japanse algen met uitsluitend vegan ingrediënten, verzorgt niet alleen uw huid met vocht maar beschermt het ook tegen huidveroudering. Bevordert de cel vernieuwing van uw huid.

Mila Sun Drops SPF 50

Met de Mila Sun Drops SPF 50 combineren we de zonverzorging met de bescherming tegen de zon en het blauwe licht. De druppels bevatten breedbandfilters (UVA & AVB) in combinatie met een Blue light filter (denk aan uw computerscherm, telefoon etc) en kunnen gebruikt worden in combinatie met, of gemengd worden met, uw favoriete verzorgingsproducten! Zo geniet u van een optimale bescherming in combinatie met uw favoriete verzorging/textuur.
De Mila Sun Drops SPF 50 zijn dan ook geschikt voor alle huidtypes en leeftijden.

Hyaluronic4 Treatment de Luxe

Mila d’Opiz heeft deze behandeling ontwikkeld om de vochtgraad van de vochtarme huid te herstellen. Met als resultaat een vollere, gladdere en van gezondheid stralende huid. Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Luxury Whisperer Treatment

THE REVOLUTION ON YOUR SKIN Deze oscar winnende behandeling is er op gericht om alle tekenen van huidveroudering aan te pakken. Voor elke huid die zich stoort aan rimpels, fijne lijntjes, verslapping en fletsheid is dit dé behandeling van Mila d’Opiz.

Vegan Green Caviar Treatment

Zoals de naam al aangeeft is dit een echte vegan behandeling voor iedereen die de huid op het hoogste niveau wilt verzorgen door alle celfuncties te ondersteunen en huidveroudering uit te stellen. Deze behandeling is rijk aan vegan ingrediënten met in het bijzonder de groene kaviaar die wordt gewonnen uit de Japanse zeedruif.