Zoek binnen Care Cosmetics

Permanente Make-up

Permanente make-up. Beauty op en top. Perfect resultaat!

Pigmenten en naaldmodules. Hoge kwaliteit voor professionele toepassingen. De kleurtinten en de toevoegingen zijn van hoge kwaliteit voor het beste resultaat en prachtige afwerking. Dit in combinatie met hoogwaardige naalden zorgt voor het perfect aanbrengen van permanente make-up.

Wereldwijd gedistribueerd.

PMU in jouw salon? Vraag informatie aan. Vind een salon

2

Toepassingen met 1
meso-therapie apparaat

100%

Kwaliteitsproducten

GGD

Gecertificeerd

Professionele toepassingen

Pigmenten

Een perfecte permanente make-up kan niet zonder de beste pigmenten. De pigmenten van MBC Cosmetics voldoen aan de strengste Nederlandse en Europese normen. De kleurstelling en kleurintensiteit zijn van hoge kwaliteit.

Naaldmodules

MBC Cosmetics biedt een complete serie naaldmodules die speciaal ontwikkeld en gepatenteerd zijn voor het aanbrengen van permanente make-up. Op dit moment kan gekozen worden uit diverse naaldconfiguraties, zowel voor de Beauty Liner als de Symphony II. Alle modules zijn individueel en steriel verpakt.

Meso-therapie

Met ons nieuwste apparaat zijn twee toepassingen met één apparaat mogelijk. De speciale meso naaldenmodules maken vele microfijne gaatjes in de huid, waardoor eenvoudig hooggeconcentreerde werkstoffen aan de huid worden toegevoegd.