Zoek binnen Care Cosmetics

BeautyLash by RefectoCil

Brows and lashes are our passion!

Ontdek BeautyLash, het toonaangevende merk voor wenkbrauw- en wimperstyling van GW Cosmetics, een gerenommeerd bedrijf uit Oostenrijk. Met meer dan 80 jaar ervaring biedt BeautyLash eenvoudige producten voor doe-het-zelf wenkbrauw- en wimperverzorging, waardoor consumenten professionele resultaten kunnen behalen zonder de deur uit te hoeven.

Merk website

Duurzame & lokale productie

Vegan gecertificeerd en geproduceerd in Oostenrijk

Marktleider

Wereld merktleider op het gebied van wimper- en wenkbrauwverf producten met ruim 80 jaar ervaring

R&D

Eigen onderzoek, ontwikkeling en kwaliteitsonderzoeken

Brow Lift Kit

BeautyLash Brow Lift Kit is een ”doe-het-zelf” brow lift kit en geef wenkbrauwen een langdurig gefixeerde vorm. Daarnaast verdoezelt het ook optische ‘gaten’, waardoor ze er voller en breder uitzien. Het borstelen en fixeren van je wenkbrauwen wordt moeiteloos waardoor je elke dag kunt genieten van perfect gestylde wenkbrauwen

BeautyLash TWO GO

WINNAAR: Professional Beauty Product of the Year 2024
De BeautyLash innovatieve pennen maken het verven van de wenkbrauwen makkelijker dan ooit. Je hoeft niet meer te mengen, want de kleur wordt in slechts twee eenvoudige stappen, met de pennen, achter elkaar aangebracht. Het resultaat is meerdere weken zichtbaar en is veeg- en waterproof. Dermatologisch en oogheelkundig getest.

Lash Growth Serum

Lange, volle wimpers geven je ogen meer expressie en laten je ogen stralen! Met de natuurlijke combinatie van actieve ingrediënten zoals zonnebloemolie, tarwe- en rozemarijnextract voed je de haartjes en stimuleer je de lichaamseigen keratineproductie van de haarwortel. Bij regelmatig gebruik zijn de eerste resultaten al na 4 weken zichtbaar. Het serum is vegan, werkt zonder hormonen en is dermatologisch getest,.