Zoek binnen Care Cosmetics

RefectoCil

Brows and lashes are our passion!

Één blik zegt meer dan duizend woorden.. Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht! De consument is zich steeds meer bewust van het feit dat wimpers en wenkbrauwen ook styling en verzorging nodig hebben. RefectoCil is zeer innovatief, speelt in op de huidige trends, is ongekend populair en marktleider op het gebied van wimper- en wenkbrauwverf producten.

Gedistribueerd in de Benelux.

Merk website Vind een salon

800.000

Wereldwijde verfbehandelingen per dag

1

Lash Lift behandeling per minuut

100%

Made in Austria

RefectoCil Bruin nr 3

Een natuurlijke, donker bruine kleur.

RefectoCil Lash & Brow Booster

Hét 2 in 1 wimper- en wenkbrauwserum met als hoofdingrediënt Black Sea Rod Oil! Dit stimuleert de natuurlijke haargroei, met als resultaat 56% langere en vollere wimpers. Ook de wenkbrauwen worden voller en breder!

RefectoCil Eyelash Lift

De eigen wimpers lijken langer en je ogen sprekender.

Brow Styling by RefectoCil

Perfecte wenkbrauwen creëer je met RefectoCil. Stylen, verven en shapen! RefectoCil heeft alles om wenkbrauw- styling zo leuk en makkelijk mogelijk te maken.

Lash Styling by RefectoCil

Met RefectoCil Eyelash Lift of Eyelash Curl heeft de klant tot 6 weken geen wimperkruller nodig. Door de wimpers aansluitend te verven lijken ze langer en je ogen sprekender!

Tinting Brows and Lashes

Geverfde wimpers en wenkbrauwen geven het gezicht vorm en uitstraling. Door de 8 verschillende kleuren wimper- en wenkbrauwverf kunnen we voor iedere klant een kleur op maat realiseren.