Zoek binnen Care Cosmetics

Payot HERBIER

HERBIER

Certified organic beneficial skincare

Vertrouwen, gevoeligheid, ontwikkeling, veiligheid en respect voor onze planeet. Dit zijn een aantal van de waarden waar PAYOT trouw aan is. Al sinds de oprichting wordt Clean Beauty weerspiegeld in alle ontwikkelingen en met het lanceren van HERBIER wordt dit naar een hoger niveau getild. De lijn put zijn kwaliteiten uit de expertise en het apothekerserfgoed van PAYOT. Elk product bevat een zorgvuldige selectie van biologische, pure essentiële oliën en botanische extracten met krachtige componenten: een strenge en biodiversiteitsvriendelijke selectie van lavendel, tijm, everlasting flower, rozemarijn en olijf.

De formulering van HERBIER Ecosysteem

• Compacte formules – zo min mogelijk bestanddelen;
• Prioriteit voor plantaardige oliën;
• Milde oppervlakte-actieve stoffen die zijn gekozen met
respect voor huid en planeet;
• Formule die het waterverbruik minimaliseert om de natuurlijk
bronnen te beschermen;
• Geen controversiële ingrediënten of synthetische geurstoffen;
• Vegan formule;
• Conserveringsmiddelen geselecteerd in overeenstemming met
de Ecocert charter.

HERBIER bestaat uit 5 gecertificeerde producten die zorgen voor een totaal gevoel van well-being voor de huid en het lichaam. Deze lijn garandeert dat tenminste 95% van natuurlijke oorsprong zijn, 20% afkomstig van biologische landbouw en dat het productie- en verwerkingsproces niet schadelijk is voor het milieu.

FACE AND EYES CLEANSING OIL

Geformuleerd zonder essentiële oliën of parfum, getest onder dermatologisch en oogheelkundig toezicht om een hoge tolerantie voor het reinigen van de ogen te garanderen. Deze rijke olie reinigt de huid zacht zonder de huidbarrière te beschadigen dankzij de verzachtende eigenschappen van olijfolie. Een combinatie van zachte, plantaardige oppervlakte-actieve stoffen die zelfs waterproof make-up verwijdert en onzuiverheden en vervuilende deeltjes oplost.
De smeltende textuur, die bij contact met water verandert in een melk, biedt een waar moment van welzijn en laat een comfortabele film op de huid achter.

FACE BEAUTY OIL

Verrijkt met biologische etherische olie van everlasting flowers, onthult deze beauty oil het jeugdige uiterlijk van de huid. De olie voedt de huid tot in de puntjes met zonnebloem- en olijfolie. De diep doordringende olie met een droog gevoel, is geformuleerd zonder synthetische geurstoffen. De textuur smelt op de huid en de aromatische, omhullende en zonnige tonen van etherische olie van eeuwige bloemen worden onthuld.

UNIVERSAL FACE CREAM

Deze universele gezichtscrème met biologische essentiële lavendelolie kalmeert en verzacht de huid. De formule is verrijkt met olijfolie en hydrateert en verzacht de huid. De frisse, aromatische tonen betoveren en ontspannen de geest. De lichte en frisse crèmetextuur biedt een comfortabele finish die heerlijk smelt op de huid en geschikt is voor alle huidtypes in alle seizoenen.

REVITALIZING BODY OIL

Dit verzorgingsproduct voor het lichaam is verrijkt met etherische olie van biologische tijm, die diep revitaliserend en verkwikkend is. De natuurlijke reukintensiteit met citroenachtige tonen omhult de geest met een zachte, verkwikkende kracht. De zeer voedende formule met een mix van soja-, olijf- en zonnebloemolie geeft de huid comfort en soepelheid. De ongelooflijk zachte textuur is perfect voor een massage en zorgt voor een intens ontspannende ervaring.

NOURISHING FACE AND BODY MASSAGE BAR

De stevige textuur, gevormd uit een mix van oliën en boters, smelt bij contact op de huid en is perfect voor een massage met een intens ontspannende ervaring. De formule, verrijkt met biologische rozemarijnolie, voedt de huid en maakt deze zacht en zijdeachtig. De ontspannende, frisse noten van rozemarijn omhullen de geest en ontspannen het lichaam.