Zoek binnen Care Cosmetics

No Limits strategie: De medewerker

Officemanager Care Cosmetics

“Van boerenland naar MT bij een distributeur.”

“Wist ik ruim 20 jaar geleden dat er zo’n carrière voor me lag? Ik heb tuinbouwschool gedaan en werkte bij Intratuin voordat ik bij Care Cosmetics op de administratie startte. Van beauty had ik geen kaas gegeten, de Franse taal was ik niet machtig (best lastig met al die Franse merken) maar ik kon wel aanpakken. Dat heeft me geen windeieren gelegd, want in de loop van de tijd kwamen er heel grote trajecten op me af. Begeleid maar eens een verhuizing van A tot Z, of ga een magazijn opnieuw inrichten en een afdeling aansturen. Een stip op de horizon had ik niet, die reikte de directie me wel aan. Die houdt er wel van de boel een beetje op te schudden. We hoeven bij Care ook niet altijd in het gareel te lopen, een eigen mening wordt gewaardeerd. Past wel bij me. Ik laat me leiden tot praktische zaken, zet mijn schouders eronder en gaan! Als officemanager met personeelsbeleid in mijn portefeuille heb ik volop variatie en inspiratie om elke dag als uitdaging te zien. En wist je dat we met het MT de slogan no limits hebben bedacht? Voor mij is dat grenzen oprekken. Net iets verder gaan dan je ooit bedacht had.”

No Limits strategie