Zoek binnen Care Cosmetics

Care Cosmetics zoekt jou!

Ben jij de match die wij zoeken als collega of weet jij iemand die perfect bij ons past? Lees hier over Care Cosmetics, onze mensen en de mogelijkheden voor jouw carrière. Of solliciteer direct op een van de openstaande vacatures.

Vacature overzicht Open sollicitatie

Wat is Care Cosmetics?

Wij zijn een moderne cosmeticadistributeur in de Benelux. Care ondersteunt dagelijks beautyprofessionals in de totale bedrijfsvoering. We vinden het ultiem geluk als we merken hoe beautypartners hun weg vinden en samen met ons oplossingen zoeken voor businessmodellen. Met 44 sterke cosmeticamerken, van hoge kwaliteit in combinatie met de service van Care Cosmetics, zijn we elke dag bezig met het ons prachtige vak en zorgen we er elke dag voor dat we nóg beter worden!

Hoe is het om te werken bij Care?

Bij Care Cosmetics werken we eraan dat iedereen zich happy voelt op het werk. Soms vragen we het ook. Wat voor cijfer geef je jezelf op de geluksmeter? Een mager zesje of een vette negen? En als het een zesje is? Wat heb je nodig om een paar treetjes omhoog te gaan? Geluk is te meten. Of blij zijn. Het is – vinden wij – ook een keuze. Daar gaan we graag met jou over in gesprek.

We zijn van een kleinschalig familiebedrijf uitgegroeid tot een dynamische club met een team van 95+. Als we bezoek krijgen, is er vrijwel altijd leuke feedback over de ontvangst en de vitale vibe en dynamiek in het pand. Care groeit hard, er zijn in hoog tempo merken aan het portfolio toegevoegd en de wereld van beautyprofessionals verandert snel, dus werk aan de winkel!

No Limits gedachte

Lees hier verder hoe wij de dynamiek zien tussen onze eigen mensen, Leveranciers en klanten. Support, Profit, Samenwerken en niet te vergeten: Fun! Allemaal terug te vinden in onze filosofie.

No Limits

Onze Merken

We hebben in de afgelopen 25 jaar een mooie portefeuille op weten te bouwen. En daar zijn we beretrots op. Hier kan je alle merken bekijken waar jij als eventuele nieuwe collega iedere dag mee bezig kan zijn!

Onze Merken

Care: Tonaangevend / Marktleider

Het speelveld van meer dan 8.000 relaties, de sleutel in handen hebben om samen te groeien en te gaan voor de stip áchter de horizon. We zijn niet voor niets de No Limits company! Lees hier wat we voor producten aanbieden!

Producten

“Buiten de lijntjes kleuren en grenzen oprekken.”

We houden ervan grenzen op te rekken. Buiten de lijntjes te kleuren. In vrijheid te werken en onszelf uit te dagen. Elke dag opnieuw. Denken in beperkingen? No way! Voor beautyprofessionals, leveranciers en medewerkers zijn we de partner die durft te vragen en uit te dagen. Zoals: ‘wat wil je bereiken’ en we helpen je dan écht.

Oprichter Duco van Keimpema

Overzicht alle vacatures

Staat jouw dream job er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie, wie weet ben jij alsnog de perfecte toevoeging aan ons team!

STUUR DIRECT EEN OPEN SOLLICITATIE

Maak alvast kennis met nieuwe collega’s

Zij vertellen over hun werk bij Care Cosmetics

Benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Bekijk hier wat je kunt verwachten

Zijn wij een match?

Ben jij de match die wij zoeken als collega of weet jij iemand die perfect bij ons past? Lees hier over Care Cosmetics, onze mensen en de mogelijkheden voor jouw carrière. Of solliciteer direct op een van de openstaande vacatures.

Vacature overzicht open sollicitatie