Zoek binnen Care Cosmetics

Zero Calorie Chocolate

Zero Calorie Chocolate

Limited edition

De wereld van de fijnproevers komt samen met make-up in een onweerstaanbare combinatie. Zero Calorie Chocolate is de leuke en sensuele limited edition van PUPA Milano met chocoladethema. De complete look bevat warme en omhullende tinten zoals diep donkerbruin, pittige beigetinten en cappuccino. De producten zijn subtiel geparfumeerd met chocoladetonen voor een verrassende  zintuiglijke ervaring. Make-up wordt puur genot, een moment om  jezelf te  verwennen…  zodat je zonder schuldgevoel kunt genieten van je dagelijkse dosis chocolade.

ZERO CALORIE CHOCOLATE EYESHADOW PALETTE

Drie heerlijke oogpaletten geïnspireerd op de meest iconische chocolaatjes: Spicy, Ruby en Dark Chocolate. Elk palet bevat zeven oogschaduwkleuren in vier verbazingwekkende sensorische texturen: sprankelende multi-reflectie, mat, satijn en metallic. Alle oogschaduws zijn heerlijk geparfumeerd met chocolade en zijn perfect om oneindig veel looks mee te creëren.

ZERO CALORIE CHOCOLATE HIGHLIGHTING FACE PALETTE

Twee smakelijke gezichtspaletten gewijd aan de heerlijkste chocolaatjes: kersen- en karamelchocolade! Elk palet bevat drie highlighters met een ultra-stralende finish en verrijkt met een heerlijke chocoladegeur. De donkere tint is ideaal voor de wangen en jukbeenderen; de lichte tinten zijn perfect om de hogere delen van het gezicht te benadrukken.

ZERO CALORIE CHOCOLATE NAIL POLISH

Ultra gepigmenteerde kleur vanaf de eerste toepassing. Volumegevende textuur met een 3D-effect, wordt gelijkmatig verdeeld en droogt snel. Intense en ultra-stralende langdurige kleur. Zodra de nagellak droog is, komt er een delicate chocoladegeur vrij!

Nieuwsoverzicht Delen