Zoek binnen Care Cosmetics

Investors

Internationale ambitie

Sinds 2020 heeft 3d Investors het meerderheidsbelang in Care Cosmetics. Samen met 3d investors zal founder en CEO Duco van Keimpema de komende jaren een versnelde invulling geven aan de groeiambities van Care Cosmetics.

De goede fit tussen 3d investors en Care Cosmetics werd al snel bevestigd. Investment Director Nicolas Sneyers (foto): “We zien in algemene zin een markt aan de vooravond van verdere consolidatie, internationalisatie en digitalisatie. Onze expertise hiermee, de uitstekende reputatie van Care en de culturele fit blijkt de juiste match. Het is nu aan het team van Care en ons om de juiste volgorde te kiezen.”

Duco van Keimpema vult hierbij aan dat gedacht kan worden aan een verdere verbreding en verdieping van het productassortiment: “Er zijn diverse trends richting mannencosmetica of social responsibility, denk aan duurzame merken. Ook kunnen we extra productgroepen toevoegen zoals meer eigen merken of aanpalende beautyproducten. Tot slot willen we de Belgische markt verder ontwikkelen. Uiteindelijk willen we binnen drie jaar ook de nummer 1 in België zijn en een uitrol hebben gerealiseerd in Duitsland. De eerste toezeggingen van merken zijn hierin reeds gedaan!”

In de nieuwe setting blijft Duco van Keimpema als aandeelhouder betrokken bij Care Cosmetics. Operationeel richt zijn rol zich meer op vraagstukken als strategiebepaling, overnames en internationalisatie. “Onze klanten en merken krijgen weinig mee van de nieuwe situatie. Hooguit dat we met 3d investors aan boord nog meer betekenis geven aan onze slogan ‘No Limits’.”

3D Investors