Zoek binnen Care Cosmetics

Care Equipment

Betrouwbare apparatuur voor optimaal resultaat en maximaal rendement in jouw instituut

De nieuwe divisie van Care Cosmetics. Met premium apparatuur die groeikansen biedt voor jou. Vol trots presenteren wij de Care Crystapeel en de Care Skineedler om efficiënt, veilig en resultaatgericht de huid te verbeteren. De apparatuur is in samenwerking met Duitse innovators ontwikkeld en geproduceerd om zo het samenspel van techniek en ergonomie op het hoogst haalbare niveau te realiseren. Uiteraard bieden we gratis een eendaagse cursus aan, bestaande uit een theoretisch en praktisch deel.

Handig om te weten: we hebben een uitmuntende garantie en we weten dat 99% van de eventuele problemen, zelf op te lossen is. Care Equipment is de vierde pijler in het totaalpakket van Care Cosmetics naast skincare, make-up, nagels en wax. De uitbreiding met apparatuur onder eigen label past bij de No Limits-filosofie van Care Cosmetics waarbij dromen transformeren tot daden.

Ontdek meer over de Care Equipment

2022

Sinds dit jaar op de markt

75%

Lagere kosten van het kristalgebruik dan bij reguliere behandelingen

36

Maanden fabrieksgarantie

Made in Germany

Onze apparatuur is ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland en staat voor premium kwaliteit in alle opzichten. De apparatuur is gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik. Mocht er onverhoopt toch een defect optreden, dan bieden wij uitstekende garantievoorwaarden.

Garantie en onderhoud

Op de producten van Care Equipment zit standaard 36 maanden fabrieksgarantie. Daarnaast zorgt Care Equipment ervoor dat er bij een defect direct een vervangend apparaat wordt geleverd zodat behandelingen gewoon doorgaan. Daarnaast heb je binnen maximaal 7 werkdagen jouw eigen apparaat retour.