Zoek binnen Care Cosmetics

Megan

Het baanbrekende systeem

Het nieuwste baanbrekende systeem van Skeyndor ligt binnen jouw handbereik bij Care Cosmetics. MEGAN creëert een nooit eerder bereikte synergie door het samenvoegen van Tri Synergy Tech™ technologie, die het voor het eerst mogelijk maakt om de eigenschappen van 3 technologieën te combineren met Hi-Tech Performing Cosmetics en gaat hier mee een stap verder qua regeneratieve gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Wil je weten hoe de eerste beauty professionals in Nederland MEGAN ervaren? Lees hieronder hun verhaal en zie de resultaten.

Megan in jouw salon? Vraag informatie aan.

De 3 eenheid die je nooit meer vergeet

HI-FREQ

Stimuleert, regenereert en remodelleert.

DERMABOOST

Verbetert de doorlaatbaarheid van cellen.

LED RGB

Zorgt voor een betere opname van de verschillende concentraten.

Ervaringen

Maaike van den Berg, Cosmetisch Instituut IJsselstein

“Ruim drie jaar geleden trok ik de ondernemersschoenen aan en nam een instituut over met Skeyndor in de schappen. Ik investeerde volop in de zaak en stond net op het punt pas op de plaats te maken toen ik MEGAN ‘ontmoette’. Eerlijk is eerlijk. Ik kon er niet omheen. MEGAN is met geen enkel ander apparaat of systeem te vergelijken. Je werkt echt op huidconditie en biedt resultaat op lange termijn. Een mooie tegenhanger van botox en fillers waarbij je behoorlijke bedragen investeert maar er kort plezier aan beleeft. Fijn is dat MEGAN geen downtime heeft en dat alle fasen in het proces goed aanvoelen voor de klant.”

Sybilla Peeters, Beautysalon Glam

“MEGAN is onze metgezel in de salon. We praten zelfs tegen het apparaat. Je krijgt natuurlijk geen antwoord maar MEGAN stuurt je wel aan in het behandeltraject. Als specialist weet je precies wat je moet doen. We zeggen wel eens dat we een robot in de salon hebben. Ik heb nog nooit een systeem gezien dat in zo’n razend tempo de huid verbeterde. Iedereen is weg van de futuristische uitstraling van MEGAN. De E in het logo schijnt op die van Tesla te lijken. En dat associeert men met hoogstaande techniek. Ingenieus is ook de VR-bril waarmee de klant een reis door de huid maakt. De huidlagen ziet en hoe werkstoffen zich verplaatsen. Perfect als voorproefje voorafgaand aan een MEGAN-behandeling.”

Tamara Verdaasdonk, Momento Huidverbetering Prinsenbeek

“Het meest opvallend aan MEGAN vind ik dat op een ontspannen manier huidverbetering een feit is. Zonder pijnlijke toestanden. Perfect om in te zetten om de huid een intensieve boost te geven. Klanten ervaren de Hi-Freq fase van 20 minuten als weldadig. We verplaatsen een handstuk met keramische kop met een rijke oliebalm over het gezicht. Door de hoog frequente stroom verspreiden vochtmoleculen zich en is de hydratatie optimaal. Cellen worden als het ware wakker geschud. Ik noem het wel de warming up voor de huid. Ik kan er nog uren over vertellen. Elke fase is goed te doen. MEGAN leidt je door het gekozen programma en geeft stap voor stap aan wat te doen. Ik zeg wel eens dat dit het eerste apparaat is dat helemaal met je meedenkt.”

Voor & na