Zoek binnen Care Cosmetics

Darphin

Botanische kracht voor schoonheid

Het Franse skincaremerk Darphin is een luxemerk voor huidverzorging dat elke vrouw het plezier van perfecte performance geeft. ‘De schoonheid van een vrouw wordt niet alleen bepaald door hoe ze eruit ziet maar ook door hoe ze zich voelt.’ Op deze filosofie is het Darphin concept gebouwd. Iedere Darphin formule prikkelt de zintuigen met een reeks van kleuren, geuren en zintuiglijke sensaties om een exclusief moment van ontspanning te bezorgen. De ingrediënten versterken de vitaliteit van de huid. Darphin combineert de meest verfijnde botanische ingrediënten, innovatieve technologieën en expertise, waardoor de natuurlijke schoonheid perfect wordt uitgelicht!

Gedistribueerd in Nederland.

Darphin in jouw beauty onderneming? Vraag informatie aan. Vind een salon

9

Aromatische oliën voor revolutionaire resultaten

83%

Van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong

3

Focuspunten: botanische formules, aromatische oliën en kinesimassages

Bestsellers

Intral Daily Rescue Serum

Deze heerlijk geurende formule verzacht de gevoelige huid en zorgt voor een gekalmeerde, gelijkmatigere tint

Hydraskin light

Deze lichte gelcrème activeert het vochtmechanisme en beschermt het essentiële vochtgehalte van de huid

8-flower golden nectar

Een meesterlijke mix van 8 kostbare bloemen en meer dan 20 plantaardige en essentiële oliën voor een jeugdige, stralende huid

Signature behandeling

De kinesio massages van Pierre Darphin

Kinesio massage is gecreëerd volgens de principes van kinesitherapie. Deze therapie bestudeert spier- en skeletstructuren en hun relatie tot de bloedsomloop om het functioneren van het lichaam te optimaliseren. Het gezicht maakt iedere dag 15.000 (micro) bewegingen die fijne lijntjes veroorzaken en een egale huid veranderen. Darphin’s kinesio massage completeert de krachtige botanische formuleringen om de huid te verbeteren.