Zoek binnen Care Cosmetics

Ahava

Transforming Dead Sea wonders into skincare

Wetenschap en natuur in perfecte harmonie. AHAVA is dé beautyexpert op het gebied van Dode Zee mineralen. Al tientallen jaren onderzoeken wetenschappers in laboratoria aan de oevers van de Dode Zee hoe ze de beste voedende en herstellende eigenschappen van mineralen uit dit zeewater toe kunnen passen in producten. Het is een erg innovatief merk op het gebied van huidverzorging die voor zowel mannen als vrouwen te verkrijgen is. Wist je dat Ahava ”liefde” betekent in het Hebreeuws?

Gedistribueerd in Nederland.

Ahava in jouw beauty onderneming? Vraag informatie aan. Vind een salon

100%

Vegan

Nr. 1

Dead Sea expert

0%

Fillers; alleen huidvriendelijke ingrediënten

Bestsellers

Dead Sea Crystal Osmoter X6 Serum

Geconcentreerd, huid-optimaliserend serum om de meest agressieve tekenen van veroudering in het gezicht te vervagen

Age control even tone moisturizer broad spectrum SPF20

Een lichte, delicate crèmetextuur die snel wordt opgenomen door de huid

Mineral Hand Cream

Deze handcrème zit vol met mineralen die speciaal is ontwikkeld om je handen optimaal te beschermen

Signature behandeling

Signature Facial Treatment

Een signature behandeling die diverse massagetechnieken combineert om de huid te voorzien van de beste ingrediënten uit de Dode Zee. Stimuleert de natuurlijke hydratatie, veerkracht en schoonheid van de huid

Mineral Royal Facial

Een luxe anti-aging behandeling voor “royals”. De ultieme glamour behandeling die twee van ’s werelds schoonheidsgeheimen combineert, namelijk Dode Zee modder en puur 24 karaats goud, om de natuurlijke glans en gezondheid van de huid te onthullen.

Mineral Energy – for men

Speciale behandeling op maat gemaakt voor de gestreste mannenhuid. De intensieve hydraterende behandeling zorgt dat het vochtgehalte van de huid toeneemt. De huid wordt voorzien van een diepgaand fris en comfortabel gevoel en ziet er weer verzorgd en energiek uit.