Zoek binnen Care Cosmetics

ArtDeco

Get ready for WOW

ArtDeco is een Duitse cosmeticamerk met de ambitie essentieel te zijn in het dagelijkse beautyritueel. Het is de trendsetter op het gebied van decoratieve cosmetica. Innovatieve ideeën staan voorop om altijd het statement van betaalbare luxe te waarborgen. Individuele schoonheid, de kunst van make-up en een bron van inspiratie zijn de keypeilers van ArtDeco. Leuk om te weten: elke seconde wordt er ergens op de wereld een ArtDeco product gekocht.

Gedistribueerd in Nederland.

Artdeco in jouw beauty onderneming? Vraag informatie aan. Vind een salon

Nr. 1

Make-up merk in Duitsland

1

ArtDeco product wordt iedere 1.1 seconde wereldwijd verkocht

70

Landen waar ArtDeco verkrijgbaar is

Bestsellers

All-in-one mascara

Langdurige mascara met twee borstels in één: voor ultiem volume, lengte, krul en scheiding van de wimpers

High precision liquid liner

De meest geliefde vloeibare eyeliner van ArtDeco: een fijne punt van fijne nylonvezels, samengetrokken tot een flexibele punt

Rich treatment foundation

Licht reflecterende, waterbestendige crème-foundation die onvolkomenheden verbergt en een onberispelijke, stralende teint creëert

Signature looks

OFFICE MAKE-UP

Een sollicitatiegesprek of een gewone dag op kantoor: In deze situaties is het de kunst om niet te veel en niet te weinig make-up op te doen. Gebruik de: Wonder Skin Primer, Perfect Teint Concealer, Eye Brow Designer, Twist For Volume Mascara, High Performance Lipstick en jouw favoriete tint van de Blusher.

SUMMER MAKE-UP

Schitter in de zon! Onze zomermake-up is niet alleen aangenaam licht, maar ook bestendig tegen de hitte. Gebruik de: Long-Wear Concealer Waterproof, Bronzing Powder Compact Long-Lasting, Brow Filler, High Performance Eyeshadow Stylo, Angel Eyes Mascara, Hydra Care Lipstick en 3-in-1 Fixing Spray.

SMOKEY EYES

Adembenemend & dramatisch: de smokey eyes look is een echte klassieker en tovert je ogen om tot echte hoogtepunten. Gebruik de: Eyeshadow Base, Soft Eyeliner Waterproof, Eyeshadow, High Precision Liquid Liner, Lash Booster en Volume Supreme Mascara.