Zoek binnen Care Cosmetics

DermaPrime

The promise of beauty

Doeltreffend, hoog geconcentreerd en natuurlijke ingrediënten. Dermaprime is een clean en bijna volledig vegan merk, geformuleerd in Zwitserland. De hoge Zwitserse kwaliteit zorgt voor een uitgebalanceerde productlijn voor alle leeftijden en huidtypes. Een echte USP is dat elk product gletsjerwater bevat uit de Alpen, voor een revitaliserende en verfrissende werking. Zwitserse roots garanderen hoogstaande werkstoffen, optimale resultaten en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. DermaPrime is het merk voor elke schoonheidsspecialist die een brede doelgroep aanspreekt en snel en veilig optimale resultaten beoogt. Klanten zijn niet voor niets al 35 jaar fan.

Wereldwijd gedistribueerd.

DermaPrime in jouw salon? Vraag informatie aan. Vind een salon

99%

Vegan

35+

Jaar ervaring in eigen formules

100%

Betaalbaar

Bestsellers

Hyaluron Booster

Vormt de perfecte basis voor de droge, gevoelige of geïrriteerde huid. De huid wordt intensief gehydrateerd en gekalmeerd

Crème Intensive

Een anti-aging crème voor de rijpere huid. Het zorgt ervoor dat de huid haar stevigheid en jeugdige uitstraling behoudt

Beauty Serum

Verbetert de uitstraling en de diepterimpels. Dankzij de veelzijdige aanpak is het resultaat een jonger uitziende huid

Signature behandelingen

Essential treatments

Verwen de huid met deze vegan treatment(s) op maat en biedt haar optimale verzorging afgestemd op de verschillende huidbehoeften. Herstelt de natuurlijke schoonheid van de huid.

Specialité Vitalité C treatment

De kracht van vitamine C in een weldadige behandeling voor de huid die behoefte heeft aan energie, vitaliteit en een gezonde uitstraling. Deze luxe en complete behandeling inclusief peel-off masker geeft de huid een directe boost en een frisse look.

Dermaceutix treatments

Professionele huidverbeterende peeling behandeling(en) op basis van AHA en BHA fruitzuren. Ook in kuurverband mogelijk. Huidvernieuwing en huidherstel worden bereikt met verschillende % Glycolzuur peels (G10,G20,G50) of met Salicylzuur peel (SO2).