Zoek binnen Care Cosmetics

Care Magazine

Lees onze Care Magazines ook online

Onze nieuwe Care Magazine is er nu ook online! Veel leesplezier! Wat vind jij van onze merken en ons magazine? Laat het weten via redactie@carecosmetics.nl

Care Magazine nr 6

September 2022

• Ontmoet de mensen van Care.
• Nieuw merk? Wij geven een mega korting!
• Niet-te-missen event: Alles wat onze branche mooi maakt, komt samen op 6 en 7 november.
• Let’s Glow: 43 items voor ’n shiny skin

Lees het magazine

Care Magazine nr 5

april 2022 (Beurseditie) 

Beurseditie

Lees het magazine

Care Magazine nr 4

september 2021 (25 jaar special) 

Dit gouden Care magazine staat in het teken van het 25 jarige Jubileum jaar. Het staat vol interviews met werknemers, klanten en partners, uitgediepte trends, nieuwe behandel concepten en klassiekers en nog veel meer!

Lees het magazine

Care Magazine nr 3

april 2021

Twee thema’s die als een rode draad door het blad lopen zijn; memorabele momenten en ‘a fresh start’. Naast bruisende initiatieven van onze klanten, zijn ook opiniemakers met hun perspectief op de beautybranche aan het woord.

Lees het magazine

Care Magazine nr 2

september 2020

In het tweede Care magazine zijn medewerkers in beeld en aan het woord, kan je duiken in ijzersterke concepten van verschillende beautywerelden (high tech, natuur of klassiek) en nemen we je mee in behandelingen: van facials met puur goud tot better aging.

Lees het magazine

Care Magazine nr 1

maart 2020

Naast alle beursacties, valt er in deze beurs editie van het Care magazine nog veel meer te lezen. Lees hoe er word omgegaan met het corona virus, wat Facilitair medewerker Jeanette Kooi het meest gaat missen aan de beurs en hoe Sales manager Jack van Look zich voorbereid in deze tijden op de aankomende beurs van September.

Lees het magazine