Zoek binnen Care Cosmetics

DERM ACTE

ANTI-AGING DERMO-COSMETICA

DERM ACTE biedt dermo cosmetische behandelingen die rechtstreeks zijn geïnspireerd op de esthetische geneeskunde. Elke behandeling is samengesteld met een actief ingrediënt uit de medische wereld, voor zichtbare resultaten en optimale efficiëntie. DERM ACTE betekent letterlijk ‘acterend op de huid’ en combineert een klinisch bewezen doeltreffendheid met zintuiglijke texturen die perfect door de huid worden opgenomen via onze [SME] Emulsietechnologie. Bovendien combineren de producten effectiviteit met het plezier van het dagelijkse huidverzorgingsritueel. DERM ACTE Huidverzorgingscrèmes bevatten dezelfde actieve bestanddelen zoals die in de medische praktijk worden gebruikt:

-Hyaluronzuur; zoals gebruikt in injectables
-Vitaminen; gebruikt bij bijvoorbeeld mesotherapie
-Zuren (BHA, PHA); zoals aanwezig in peelings

Professionele behandeling

DERM ACTE is een professioneel merk voor schoonheidssalons en medi-spa’s, die op zoek zijn naar dermo-cosmetische innovaties en  is er ook voor esthetische artsen die naast hun medische ingrepen hoogwaardige huidverzorging willen aanbieden.
Onze laboratoria hebben twee soorten professionele behandelingen ontwikkeld:
-Diverse professionele behandelboxen
-Expert peelings

Gecombineerd met specifieke salonprotocollen geven deze directe en zichtbare resultaten op de huid vanaf de eerste behandeling. De sterk geconcentreerde behandelingen zorgen voor een verhoogde efficiëntie op maat. De werking wordt versterkt door een persoonlijke dagelijkse verzorging, zoals geadviseerd door de schoonheidsspecialist.

DERM ACTE in jouw salon? Vraag informatie aan. Vind een salon

100%

Voor beauty professionals

1926

Skincare expert sinds 1926

100%

Resultaat

Bestsellers

High Vitamin Moisturizing Cream

Injecteer een hoge energiecocktail in uw huid! Deze crème corrigeert de tekenen van vermoeidheid, hydrateert de huid gedurende de dag en maakt de huid voller.

4D Intensive Moisturizing Serum

Perfect na een botox/filler- behandeling. Behandelt de diepe en fijne lijnen van de huid, hydrateert de huid en geeft soepelheid en glans.

Ultimate Eye Corrector

Deze 2 in 1 oogcontour stimuleert de natuurlijke productie van collageen. fibronectine en hyaluronzuur. bevordert en versterkt de groei van de wimpers en strijkt rimpels glad.

Signature behandelingen

Intense Age Recovery & Radiance Expert Treatment

Helpt de habitat van stamcellen van de opperhuid beschermen. Regenereert en stimuleert de opperhuid en maakt diepe en fijne lijntjes glad. Vertraagt huidverslapping en herstelt het volume van de huid.

Youth-Peel 50%

Vermindert de tekenen van huidveroudering. Stimuleert de cel vernieuwing van de opperhuid. Maakt de huid gladder en jeugdiger.

Moisturizing & Antioxidant Expert Treatment

Hydrateert, herstelt en onderhoudt de vochtbalans van de meest vochtarme huid.