Zoek binnen Care Cosmetics

Service

Onze werkwijze is erop gericht om jou, en jouw onderneming te laten groeien. Dat zie je vervolgens terug in ons service aanbod waar ons team van 75+ collega’s zich iedere dag mee bezig houdt. Care Cosmetics biedt ondersteuning en support op het gebied van sales, marketing, educatie, administratieve support, events en PR.

Sales ondersteuning

Iedere 8 weken biedt Care Cosmetics de beautyondernemer nieuwe aanbiedingen, acties en promoties. Deze acties bieden de beautyondernemer een interessant inkoopvoordeel en daarbij denken wij altijd na over een doorvertaling van de actie naar de consument zodat deze gemakkelijk door kan worden gezet naar jouw klant.

Care Cosmetics werkt met een team van accountmanagers die jou regelmatig bezoeken. Bij Care Cosmetics noemen wij onze accountmanagers liever business developers: zij zijn er namelijk op gericht om samen met jou je onderneming te laten groeien en denken mee op verschillende bedrijfsvlakken. Dat is pas ondersteuning.

Neem contact op

Marketing ondersteuning

Bij Care Cosmetics hebben we alle specialisten en experts graag zelf in huis. Zo ook een team van marketing- en communicatiespecialisten. Zij zijn dagelijks bezig om de beautyondernemer te ondersteunen op het gebied van marketing, communicatie, social media, video’s en beeldmateriaal. Wij ontwikkelen het graag voor jou, om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en zodat jij je kunt focussen op andere aspecten van jouw beautyonderneming.

Neem contact op

Training en educatie

Kennis is macht! Bij Care Cosmetics hechten we veel waarde aan educatie en training. Ons trainingsaanbod is breed uitlopend. Wij bieden theorietrainingen aan van de merken binnen ons portfolio, maar ook het aanbod van praktijktrainingen is riant. Daarnaast bieden we ook trainingen aan op het gebied van marketing, commercie en ook kun je denken aan inspiratiesessies of ambassadeursmeetings. Nagenoeg alle trainingen biedt Care Cosmetics gratis aan aan alle partners.

Partner worden? Trainingen

Care Coaching

Op zoek naar omzetgroei, of groei op andere vlakken binnen jouw beautyonderneming? Care Coaching is het unieke traject binnen Care Cosmetics dat verbetering brengt bij diverse onderdelen binnen jouw onderneming. Meer plezier, meer structuur en een optimaal resultaat is het einddoel. No limits! Binnen het Care Coaching traject biedt Care Coach Marja Wiersema een 1 op 1 begeleiding, met een garantie van 10% omzetstijging.

1 jaar begeleiding al beschikbaar vanaf € 99,- per maand.

Meer weten over Care Coaching