Zoek binnen Care Cosmetics

Pascaud

Als de beauty triangle in balans is, straal je

Pascaud is er voor iedereen die een stapje verder wil dan de traditionele cosmetica en behandelingen. Het merk heeft een groot assortiment aan producten die zijn te verdelen in de volgende subcategorieën; cosmeceuticals, nutriceuticals, make-up en parfum. Voor elke beautywens heeft Pascaud behandelingen ontwikkeld die de huid op natuurlijke wijze verbeteren en verjongen. Dat kunnen manuele behandelingen zijn of behandelingen waar apparatuur wordt ingezet. Pascaud gaat ver in innovatie. Één van de meest recente innoveringen getuigt hiervan: my skincaud. Het merk is uniek door de innovatieve visie op het begrip schoonheid in de ruimste zin van het woord met als credo: natuurlijke schoonheid komt van binnen en van buiten.

Wereldwijd gedistribueerd.

Pascaud in jouw salon? Vraag informatie aan. Vind een salon

3

Niveaus van schoonheid in de Beautytriangle-filosofie

124

Salons en Retailers verkopen Pascaud in de Benelux

90+

Producten voor het verbeteren van jouw huid

Bestsellers

Repair complex 50ml

Deze crème repareert alle schade die het DNA heeft opgelopen, dat kan zijn door UV-straling, verkeerde leefwijze of verwonding

Code H Serum 30ml

Dit serum zorgt ervoor dat de huid grote hoeveelheden vocht kan vasthouden, wat belangrijk is om de huid goed te bevochtigen en te verstevigen

UV Defense 50ml

Hydraterende dagcrème die beschermt tegen veroudering door de zon, verbranding en uv-A en uv-B

Signature behandelingen

PASCAUD CONTOUR

Award-winning face & body contouring apparaat. Zorgt voor huidverstrakking en vermindert omtrekken en plaatselijke vetophopingen. Gaat cellulite en oedeem tegen. Heeft een synergetische werking tussen 4 technologieën en energiebronnen: radiofrequentie, LED, Laser & vaccusage.

PASCAUD WAVE

De PascaudWave heft een cosmetisch-medisch diep bereik door radiofrequentiegolven. Stimuleert de aanmaak van collageen, vermindert de talgklieren en zorgt voor fijnere poriën. Zorgt voor een strakkere en stevigere huid.

SYNATURE®

The best of two worlds! Dankzij verschillende peelingtechnieken wordt een totale huidvernieuwing behaald. De huid is zichtbaar gladder, rimpels zijn minder diep en pigmentvorming wordt vertraagd.