Zoek binnen Care Cosmetics

Hairaway

Voor een zijdezachte salonervaring

Hairaway is een professioneel waxmerk voor schoonheids- en waxspecialisten. Het heeft een compleet gamma ontharingsharsen en toebehoren voor het gehele lichaam en verschillende huid- en haartypes. Er is hard gewerkt om een assortiment samen te stellen dat voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en prestatie. Bij Hairaway gaan we verder dan alleen producten; we streven ernaar uw salonbeleving te optimaliseren, zodat u met vertrouwen en gemak elke ontharingssessie tot een moeiteloze, soepele ervaring kunt maken.

Hairaway in jouw salon? Vraag informatie aan. Vind een salon

Compleet

Van harsen tot accessoires

Veelzijdig

Voor verschillende huid- en haartypes

Behoeftes

Verschillende formaten voor jouw specifieke behoeftes

Bestsellers

Softwax Green blik 800ml

Een groene natuurhars (o.a. dennenhars) met een zeer hoge trekkracht voor de ontharing van grotere lichaamsdelen. Bij mensen met een niet gevoelige huid kan ook de bovenlip of bikinilijn gedaan worden. Ook verkrijgbaar in 500ml.

Filmwax Brazilian Blue 1KG

Deze hars en methode is uitermate geschikt voor het ontharen van zeer gevoelige zones, zoals de bikinilijn, maar ook voor bovenlip, oksels, wenkbrauwen, etc. Voordelen zijn dat de hars het toelaat om op relatief lage tempratuur te werken en er geen strips nodig zijn

Harscassette Sensitive Large 100ml

De cassettes hebben een kunststof behuizing met een ingebouwd harsreservoir en een rol met harsstrip. De Sensitive cassette is speciaal voor de ontharing van delicatere delen, zoals bovenlip en bikinilijn. De cassettes zijn ook beschikbaar met de Green en Strong hars.