Zoek binnen Care Cosmetics

Werken bij Care Cosmetics

Care Cosmetics distribueert 44 internationale cosmetica merken in de Benelux waarvan 2 private labels in het portfolio. Wij leveren aan ruim 8.000 verkooppunten, waaronder schoonheidssalons en grote internationale retailers. Ook voorzien we hen van verkoopondersteunende materialen.

Het pand van Care Cosmetics is nieuw, modern, open en op alle vlakken transparant. Een eigentijds auditorium en een fantastische experience ruimte sieren de benedenetage.

Verder hebben we een dynamische, no-nonsens mentaliteit, houden ervan onze mouwen op te stropen en commercieel succes samen te vieren. Wat anderen van ons vinden? Dat we energiek zijn, dat onze service de verwachtingen overtreft en dat we met een lach onze klanten tegemoet treden. Elke dag opnieuw. We verleggen grenzen. Altijd. Onze slogan is niet voor niets: no limits.

Care Cosmetics is altijd op zoek naar professionals die het team kunnen versterken. Wil jij samenwerken met de No Limits company? Solliciteer op een van onderstaande de vacatures.

Staat jouw dream job er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie, wie weet ben jij alsnog de perfecte toevoeging aan ons team!

Stuur direct een open sollicitatie

Opzoek naar een stage?

Ben jij opzoek naar een uitdagende stageplaats? Bekijk dan ons stageaanbod.

Stage lopen