Zoek binnen Care Cosmetics

The Next Step

The Next Step

29 juni was een dag die we bij Care Cosmetics niet snel vergeten. Founder en CEO Duco van Keimpema maakte – omringd door zijn familie – aan het team, relaties en partners, de nieuwe route van zijn loopbaan bekend. Hij gaf na 27 jaar vol vertrouwen zijn taken over aan de nieuwe CEO Hanneke Rinkes-Meijer. Is het normaal gesproken nogal beladen om de dagelijkse leiding uit handen te geven, daar was nu weinig van te merken. Natuurlijk viel er een traan, maar het gelach had de overhand. Logisch ook. Duco weet als geen ander op een ludieke manier zijn verhaal te vertellen en ook Hanneke had de lachers op haar hand met haar originele speech.

Ze kreeg Duco stil toen hij uit haar handen een schilderij ontving met zijn portret, omringd door woorden en kenmerkende eigenschappen die anderen in hem zien. Een kleurrijke, spitsvondige en persoonlijke ode die direct het hart raakt.

En de volgende stap? Duco verdwijnt niet uit beeld maar blijft betrokken als lid van de Raad van Bestuur. Hij richt zich op overnames en internationale groei om de positie van Care Cosmetics te versterken en verdiepen.

Feitelijk valt er maar een ding te zeggen; het symbolische afscheid van het verleden zet een positieve toon voor de toekomst.

Nieuwsoverzicht Ga terug naar Care nieuwsoverzicht