Zoek binnen Care Cosmetics

Care Cosmetics innoveert

Tien keer innovaties

Vanuit ons pand in Barendrecht zijn we elke dag bezig om de beautywereld nog mooier te maken. Innovatie staat op alle vlakken centraal. Welkom bij Care Cosmetics.

Studio

Onze kakelverse studio is volop in gebruik. We maken er filmpjes, nemen er webinars op, videogesprekken,  Facebook live-uitzendingen en product placement reclames. Hoe hebben we ooit zonder gekund?

Buitenland

Jaja, je leest het goed, Care Cosmetics goes international. We starten een handelskantoor in Duitsland van waaruit we diverse merken gaan voeren.

Merkenportfolio

We geven gas! In 25 jaar staan er  29 merken op de teller en die geven  we allemaal een eigen gezicht. De newcomers RoC® en GUINOT zijn  inmiddels ingeburgerd. De toekomst?  Nog genoeg uitdagingen. Don’t worry …

Hightech

We weten dat My Skincaud enorm veel potentie heeft. Gepersonaliseerde huidverzorging naar aanleiding van een DNA-test die jouw toekomstige huidveroudering in beeld brengt.  Met een app monitor je jouw gegevens. Absoluut privacy proof!

Trainingen

Corona gooide roet in het eten van onze fysieke trainingsagenda. Even slikken maar al snel maakten we een digitale sprong om toch al onze klanten te blijven ‘ontmoeten’ en te motiveren met educatie. Gelukkig is het wel weer mogelijk in kleine groepjes naar ons pand te komen. Genoeg ruimte om uit elkaar te zitten!

Productontwikkeling

Onze eigen merken DermaPrime en Pascaud staan niet stil qua (product)ontwikkeling. Zo heeft DermaPrime in eigen beheer peelings ontwikkeld  die nu zelfs in Australië verkocht worden. Pascaud  oriënteert zich op items die op alles rondom het  slapen gericht zijn. To be continued

Pers

We hebben een goede band met de pers en organiseren weer kleinschalige events. Maar ook iets nieuws: we starten met influencer marketing. Om zo nog gerichter producten en behandelingen onder de aandacht te brengen van diverse doelgroepen.

Coaching

Wist je dat onze Care coach Marja Wiersema jouw salon gegarandeerd naar een hoger omzetlevel brengt? Haar programma is nog meer toegespitst op jouw salon en visie.

Groen gebouw

Wist je dat we bij Care Cosmetics steeds ‘groener’ gaan denken? Dat houdt voor ons in: gezonder eten (overal vers fruit), de sportschool optimaal benutten, meer groen in huis, minder afval en meer gescheiden afval en e-bikes voor de deur.

Care For Life

Het hele bedrijf zet zich in om geld in te zamelen voor Care For Life. We hebben zelfs een landelijke dag in het leven geroepen die we jaarlijks laten terugkeren. Hoe mooi: je krijgt van ons gratis een beautypakket, geeft daar vijf behandelingen van 50 euro mee en doneert dit bedrag aan Care For Life. Zo help je direct een ernstig ziek kind of een kind met een beperking.