Zoek binnen Care Cosmetics

Let the sun shine!

Beauty items

Payot SPF15 Huile De Rêve 

Een heerlijke olie voor de perfecte bruining! Dit 2-in-1 product is geschikt voor lichaam en haar en geeft een
mooie, glanzende fi nish. De droge olie voedt de huid en het haar tegen uitdroging. De heerlijke geur en de
fijne textuur maken dit product perfect voor een dagje naar het strand.

Pascaud Bronzestim

Bereid de huid al ruim voor de vakantie voor op blootstelling aan de zon door deze capsules enkele weken te slikken. De pigmentaanmaak wordt verbeterd met een mooiere bruining als resultaat. Daarbij wordt de zongevoelige huid ondersteund en is de huid beter beschermd tegen UV-straling.

Guinot Longue Vie Soleil

Iets te lang in de zon gezeten? Longue Vie Soleil is het herstellende masker van Guinot dat niet alleen de geïrriteerde huid kalmeert maar ook een anti-aging effect geeft. Voor een gekalmeerde, comfortabele huid die perfect gehydateerd is.

Dado Sens After Sun Gel

Deze heerlijke verkoelende gel biedt een frisse hydratatie voor na het zonnen. Zelfs de gevoelige huid is blij
met deze olie-vrije formule en na het zacht inmasseren voelt de huid weer zacht en koel aan.

ROC Revive + Glow Capsules

Word wakker met een stalende huid na het gebruiken van deze capsules. Door een verse dosis 20% vitamine C op de huid aan te brengen wordt de doffe huid weer stralend en egaal. Pigmentvlekken en verkleuring verdwijnen en de huid straalt als de zon!

Dr. Spiller Sun Sensitive Emulsion SPF30

Bescherm de huid altijd goed tegen de zon. Deze luchtige, waterbestendige emulsie is geschikt voor gelaat en lichaam en wordt snel opgenomen door de huid. Geeft buiten bescherming ook een langdurige hydratatie en gaat vroegtijdige veroudering tegen.

Bronz’Express Magic Radiance Drops

Een mooie, zongebruinde teint zonder daarvoor in de zon te zitten? Dan zijn deze magische druppels ideaal om toe te voegen aan een crème, serum of andere huidzorging. Verrijkt met aloë vera zodat de huid niet uitdroogt. Het hele jaar bruine benen en een stralende teint!