Zoek binnen Care Cosmetics

Maak kennis met Jolien

Wij zijn een extra collega voor jou als beautyondernemer

Jolien Brok, accountmanager

“Wat een verschil zeg. In 2019 zat ik 100% op de weg. ’s Ochtends vroeg in de auto en laat in de middag weer naar huis. In 2020 en het begin van 2021 werkten we vooral digitaal. Uitdagend, want persoonlijk blijven is mijn motto! Het is ook allemaal een kwestie van wennen. Je krijgt in het proces zoveel handigheid in videobellen en Teams-overleg. Een tip die ik klanten geef? Blijf ook nu je weer open bent, bezig met social media en doe dit op een persoonlijke manier. Eigenlijk is het zoals je in de salon praat tegen je klant, dus wat je normaal offline doet, ‘vertaal’ dat in teksten, foto’s en vlogjes die je plaatst. Zo hoort en ziet de klant jou altijd. Hoe ik mijn job uitdagend houd? Als ik weer een nieuw merk in mijn portfolio krijg. Zoals nu Artdeco. Wist je dat er wereldwijd elke 1,1 seconde een product van verkocht wordt? Dat is toch bewezen succes? Om te helpen dit merk in Nederland groot te maken, ja daar krijg ik wel een hele positieve vibe van!

Verder is het een uitdaging altijd in contact te blijven met collega’s. We hebben natuurlijk een groot team dat met dezelfde instelling de weg op gaat en omdat we allemaal solistisch werken, is een community vormen erg fijn. We delen ervaringen en successen en zo doe ik dat ook met klanten. Eigenlijk heb ik dus meer dan 100 collega’s ha ha! Wat echt tof is, is om bij een bedrijf te denken dat ‘groen’ denkt. We willen allemaal zuurstof happen en zorgen dat onze kinderen in een schone omgeving opgroeien. Nu rijd ik nog in een gewone auto, maar als het contract afloopt staat er een elektrische auto klaar. Positief om zo bij te dragen aan groener leven.”

“Never a dull moment. Samen met klanten succesvol zijn. I love it.”

Terug naar Werken bij Care